sobota 26. října 2013

3 Idiots- film


Nedávno jsem díky kamarádce měla možnost zhlédnout film 3Idiots, který pochází z indické produkce. Jedná se o komedii, která má téměř 3 hodiny a byla natočená v roce 2009. A pozor na csfd.cz má hodnocení 82 %. 

Film vypráví příběh o třech klucích, kteří se setkávají na vysoké škole strojní. Stanou se přáteli. Vypráví jejich dobrodružné příhody, ze kterých zajisté pochopíte, proč si říkají idioti. A to vše je kromě jiného protkané písničkami. Ano občas to připomíná tak trošku muzikál. Obzvlášť, když do toho zapojíte lásku.

Příběh začíná, když mladému muži v letadle, krátce před vzletem zazvoní telefon a je jasné, že se mu dostalo nějaké závažné zprávy, protože se snaží dostat z letadla. Následně začíná honička za Ranchem a  v retrospektivních vstupech se dozvídáme jak se kluci poznali a jejich zážitky z vysoké školy. Spousta vtipných situací, některých spíše až blbých tak, že jsou vtipné.
Ačkoli se tedy tří hodiny zdají hodně, po zhlédnutí filmu si budete zajisté říkat, že to rozhodně stálo za to. Obětovat tento volný čas tomu to filmu. Mimo jiné totiž v příběhu můžeme vysledovat několik pravd ze života.

Spoiler
A i když vám prozradím, že nalezením Rancha, ačkoli by se to tak mohlo zdát, film nekončí. Protože má důležitý dovětek. Vůbec to filmu na kráse neubere.
konec spoileru

Na konec bych ještě chtěla říct, že film je z větší části v hindštině. Nicméně některé písničky, fráze a občas chvíli některé postavy mluví anglicky. Osobně mne to dost rozčilovalo. Jelikož jsem z toho měla pocit, že tomu vůbec nerozumím, když bych měla.

zdroj obrázků: google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář.